V sobotu 1. března vypukne na Náplavce Masopust

masopust_na_naplavce.jpg V sobotu 1. března 2014 pořádá Archetyp  Masopust na Náplavce aneb Vltavský masopust.  

S radostí přivítáme všechny děti, které přijdou v masce, a nejlepší pak odměníme věcnou cenou, kterou do soutěže věnovaly Archetyp a Pražská paroplavební společnost.

Co vás čeká? Tradiční opékání buřtů pod sjezdem na Výtoň. Od 10:00 oheň z dřevěných polen ve „středověkých“ koších na smrku a bříze. Můžete se připojit k přípravě vlastního špekáčku (tzv. „Wurst-kunst“) podle své fantazie anebo nechat říznout mistrem řezu – Petrem Friedlem. Ať to bude chobotnice, spirála, nebo klasika, špekáček můžete rovnou opéct na ohni, napichováky a nože i (Opatovský) chléb budou na místě. K tomu samozřejmě kremžská i plnotučná co hrdlo ráčí!

Tradiční ochutnávka zabijačkových dobrot z Doupovských hor od řezníka a uzenáře Josefa Pelanta. Rybí gril. Vegetariánské občerstvení, Brew Bar i fair trade káva, horké pivo na zahřátí a (studená) piva z malých a mini pivovarů. 

Pro děti (do 15 let) bude soutěž o nejlepší masku! Přihlaste se mezi 11:00 – 12:00 do soutěže o ceny pod výtoňským sjezdem ve stanovišti modrého „náplavkového“ stanu. Od 11:00 do 12:00 hodin bude probíhat hodnocení masek a ve 12:30 se vyhlásí ty nejkrásnější a nejoriginálnější. Živě zahrají od 10:00 The Brownies a v 11:00 a ve 12:00 (pro děti) divadlo Trakař.

Přijďte načerpat atmosféru masopustu u Vltavy, užít si masopustního veselí, dobrot a zážitků třeba i při setkání s přáteli. 

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Dáváte při nákupu kávy a čokolády přednost fair trade výrobkům?

 Kalendář akcí

lft 2018 rgt
lft srpen rgt
Po Út St Čt So Ne
31     1 2 3 4 5
32 6 7 8 9 10 11 12
33 13 14 15 16 17 18 19
34 20 21 22 23 24 25 26
35 27 28 29 30 31    
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,
Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,
Roman: druhým rokem dělám právě prevenci ohledně varroa. A to tím že vždy...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Monika: Dobrý den,krásně jste to shrnul,sepsal.Ani nevím kdy jsem prvně vyprala...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
David: Dobrý den přátelé, chtěl bych poprosit VÁS Odpovědět na několik...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
marie: Mám k tomuto dotaz:jsem na biofarmě v horách,v zimě krmeny krávy pouze...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
jana: Pokud tam není napsáno co ta značka znamená, dá se to dohledat na webu....
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,