V sobotu 1. března vypukne na Náplavce Masopust

masopust_na_naplavce.jpg V sobotu 1. března 2014 pořádá Archetyp  Masopust na Náplavce aneb Vltavský masopust.  

S radostí přivítáme všechny děti, které přijdou v masce, a nejlepší pak odměníme věcnou cenou, kterou do soutěže věnovaly Archetyp a Pražská paroplavební společnost.

Co vás čeká? Tradiční opékání buřtů pod sjezdem na Výtoň. Od 10:00 oheň z dřevěných polen ve „středověkých“ koších na smrku a bříze. Můžete se připojit k přípravě vlastního špekáčku (tzv. „Wurst-kunst“) podle své fantazie anebo nechat říznout mistrem řezu – Petrem Friedlem. Ať to bude chobotnice, spirála, nebo klasika, špekáček můžete rovnou opéct na ohni, napichováky a nože i (Opatovský) chléb budou na místě. K tomu samozřejmě kremžská i plnotučná co hrdlo ráčí!

Tradiční ochutnávka zabijačkových dobrot z Doupovských hor od řezníka a uzenáře Josefa Pelanta. Rybí gril. Vegetariánské občerstvení, Brew Bar i fair trade káva, horké pivo na zahřátí a (studená) piva z malých a mini pivovarů. 

Pro děti (do 15 let) bude soutěž o nejlepší masku! Přihlaste se mezi 11:00 – 12:00 do soutěže o ceny pod výtoňským sjezdem ve stanovišti modrého „náplavkového“ stanu. Od 11:00 do 12:00 hodin bude probíhat hodnocení masek a ve 12:30 se vyhlásí ty nejkrásnější a nejoriginálnější. Živě zahrají od 10:00 The Brownies a v 11:00 a ve 12:00 (pro děti) divadlo Trakař.

Přijďte načerpat atmosféru masopustu u Vltavy, užít si masopustního veselí, dobrot a zážitků třeba i při setkání s přáteli. 

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Kompostujete doma zbytky z kuchyně?
Ano 90%
Ne 9%
V rámci městského/obecního systému sběru 0%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft leden rgt
Po Út St Čt So Ne
1   1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,
Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,