V Praze otevřelo fresh bistro O‘papa

opapa_logo.jpg V Praze v Revoluční 7 otevřelo letos v červnu své brány první české fresh bistro O’papa.   

Všechny suroviny a potraviny, které v tomto bistru ochutnáte, pochází z dílny O’papa. Sami si pečeme pečivo, marinujeme lososa, pečeme roastbeef, ale
i koláče. Děláme to proto, abyste skutečně věděli, co jíte.

"Otevřeli jsme bistro s ambicí nabídnout alternativu k už existujícím podnikům a ukázat, že
i lidé, kteří nemají čas na dlouhé polední pauzy se mohou chutně a kvalitně najíst. Nápad vznikl při našich cestách po světě, kde jsme viděli, že se nad stravováním většinou opravdu přemýšlí," říká Michal Anýž, jeden ze zakladatelů. 

o_papa_interiier445.jpgKaždý den bistro podává snídaňové a obědové menu. To snídaňové nabízí široký výběr ovoce, několik druhů müsli i jogurtů, čerstvé domácí pečivo a vejce na několik způsobů. K obědu pak můžete vybírat z několika polévek, plněných tortill, wrapů, z mnoha druhů sendvičů, toastů a baget připravených podle různých světových receptur, dále saláty, dezerty a čerstvou kávu.

„Osobně mi velmi záleží na kvalitě pokrmů, které sám jím. Náročnost na vlastní stravu jsem se rozhodl přenést do konceptu fresh bistra, kde kvalita surovin a pečlivý výběr našich dodavatelů je alfou a omegou O’papa. Proto přesně víme, na kterém záhonu vyrostla naše zelenina, kde byla ulovena naše ryba nebo odkud pochází maso, které pečeme“, říká majitel bistra Michal Anýž.

o_papa_majitele445.jpgNa složení a přípravu menu O’papa dohlíží šéfkuchař a spolumajitel bistra Marek Buk, který sám sbíral zkušenosti po celém světě. „Většinu času jsem strávil ve vyhlášených restauracích, ať už v Čechách nebo v zahraničí, a myšlenka rychlého občerstvení mě zpočátku nelákala. Brzy jsem však pochopil, že můžeme tenhle koncept posunout dál a že i fresh bistro se dá dělat poctivě, zdravě a z čerstvých surovin“, říká Marek Buk.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft listopad rgt
Po Út St Čt So Ne
44         1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
46 11 12 13 14 15 16 17
47 18 19 20 21 22 23 24
48 25 26 27 28 29 30  
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,