V Brně se bude vařit dle Regionální kuchařky

Obalka_Regionalni_kucharka110.jpg Prvotina novinářky Petry Pospěchové, Regionální kuchařka – Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska, vyšla v říjnu tohoto roku.   

Kuchařská kniha, která jako jediná poctivě mapuje kuchyni všech koutů České republiky, sklízí úspěch nejen v řadách čtenářů, ale také u profesionálních kuchařů, kterým jsou vyhlášené krajové recepty i pokrmy skoro zapomenuté inspirací pro jejich tvorbu. Jako první se knihy chopili kuchaři brněnské Tomato Fresh Restaurant a vytvořili dle Regionální kuchařky lákavé menu na celý týden! 

Obalka_Regionalni_kucharka.jpgOd 9. do 15. prosince tak budete moci v restauraci ochutnat předkrm v podobě masového pudinku s bramborami, vánoční rybí polévku, houbového kubu nebo kapra na modro a jako dezert výtečné peciválky. V pátek 13. navíc do restaurace dorazí autorka knihy Petra Pospěchová, aby odehnala všechny chmury tohoto dne, a mezi 11 a 15 hodinou bude dokonce jídla z knihy připravená servírovat! Máte tak jedinečnou možnost zeptat se na to, co vás z regionální kuchyně zajímá (Například proč jsou zrovna na Valašsku „trnky, zemňáky, špek
a zelé živobytí celé“, proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních Čechách mohlo másla pořádně zakrajovat?). Tento den vás také čeká speciální menu, které si však kuchaři s autorkou nechávají jako překvapení.

tomato_regionalni_kucharka.jpg

Regionální kuchařka Petry Pospěchové bude v Tomato Fresh Restaurant k mání za
499 Kč. Knihu si můžete také nechat podepsat.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpres.cz.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft červenec rgt
Po Út St Čt So Ne
27 1 2 3 4 5 6 7
28 8 9 10 11 12 13 14
29 15 16 17 18 19 20 21
30 22 23 24 25 26 27 28
31 29 30 31        
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,