Severní Amerika: Přírodní pizza od Pizza Hut

Provozovatel restaurací rychlého občerstvení Pizza Hut oznámil, že reaguje na poptávku spotřebitelů po zdravějších potravinách a bude nyní nabízet nový druh pizzy připravený pouze z čistě přírodních složek.  

Pizza Hut tak reaguje na poptávku zákazníků a na tvrdý konkurenční boj v oblasti rychlého stravování.

Spotřebitelé stále více vyžadují zdravější potraviny i v oblasti rychlého občerstvení a jsou ochotni zaplatit vyšší cenu za jídlo s čistě přírodnímy nebo biosurovinami. Na tento trend velmi dobře zareagoval řetězec mexických grilů Chipotle, který nabízí jídla připravená z biosurovin, ekolologicky chovaných zvířat a podobně.

Nová pizza bude pečena z celozrnné mouky, oslazená medem, rajčatová omáčka z biorajčat a posypaná přírodním sýrem. Další možností je kuřecí klobása a červené papriky.

Se středním Přírodní pizzu s jedním navýšením prodává za cca $ 11, $ 1 o více než průměrná střední, jedna-navýšením pizzu.

 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft září rgt
Po Út St Čt So Ne
35             1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30            
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,