S diářem Gastronaut vám neunikne ani jedna gastroakce

Gastronaut_logo_110.jpg Díky Gastronaut diáři 2013 budete moci nejen lépe organizovat svůj pracovní i volný čas, ale zorientujete se ve světě gastronomie a nezmeškáte zajímavé gastroudálosti.  

Klasické týdenní kalendárium doplněné o gastronomické akce a užitečné informace, rady a tipy o všem, co „gastronaut“ potřebuje vědět.

Prohlédněte si ukázky z diáře.

Informace o akcích si můžete aktualizovat nebo doplňovat podle vlastních představ díky portálu www.gastronaut.cz, kde najdete informace o všech významných gastronomických událostech na celý rok.

Gastronaut_di_____2013_200.jpgPřehledný, graficky atraktivní Gastronaut diář obsahuje:

  • Klasické týdenní kalendárium
  • Tipy na food festivaly, pivní akce, degustace, hody, vinobraní, kurzy vaření a další gastronomické akce z celé ČR a SR
  • Významné gastronomické události a svátky
  • Sezónnost a tradice v české kuchyni
  • Prostor pro gastronomické poznámky (např. hodnocení vína, kávy, tipy na restaurace, recepty…)
  • Tipy na zajímavé weby, knížky, obchůdky, kavárny, restaurace, kurzy vaření...
  • 10 receptů ze sezónních surovin od našich autorů (Jany Zatloukalové, Hanky Zemanové, Romana Dolejše, Milana Paličky a dalších)

Inovace oproti loňskému diáři:

  • Letos vychází diář v elegantní šedé barvě s potištěnými deskami a pevnou brožovanou vazbou. Dále jsme pro obsah diáře použili kvalitnější bílý papír a pro recepty papír křídový. Počet receptů se zdvojnásobil z 5 na 10.

 

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft září rgt
Po Út St Čt So Ne
36   1 2 3 4 5 6
37 7 8 9 10 11 12 13
38 14 15 16 17 18 19 20
39 21 22 23 24 25 26 27
40 28 29 30        
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,
Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,