PRO-BIO doplňuje svou řadu polotovarů BIOLINIE o novinky

makovnik.jpg Další praktické směsi z biosurovin BIOLINIE představila společnost PRO-BIO, s.r.o., největší tuzemský výrobce biopotravin.  

Nové směsi BIOLINIE představují moderní produkt pro zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet netradiční plodiny v exotických pokrmech a dodržovat při tom zásady zdravého životního stylu. Rychlá a snadná příprava pokrmů vyhovuje i zákazníkům s rychlým životním tempem, kteří se nechtějí vzdát zdravého stravování. Všechny originální receptury byly vyvinuty přímo ve firmě PRO-BIO, s.r.o. Směsi neobsahují žádná umělá dochucovadla, barviva, konzervanty ani aromata.

Kompozice_Rychl___p__nve.jpgBIOLINIE Italské Risotto si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Jeho základ tvoří kvalitní rýže Arborio – příjemně křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta. Výraznou chuť mu dodávají pravé sušené hříbky, sušená zeleniny, bylinky a koření. Směs je přirozeně bezlepková a hodí se i pro celiaky. Risotto připravíte během 20 minut.

BIOLINIE Slovanská Pohanka představuje tradiční pokrm našich předků. Jeho základ tvoří mechanicky loupané pohankové kroupy, ochucené sušenou zeleninou, kořením, bylinkami a pravými hříbky. Pokrm je přirozeně bezlepkový, využijí ho i jedinci s celiakií. Příprava trvá 25 minut.

BIOLINIE Turecký Tabouleh je typickým pokrmem Středního Východu. Díky snadné stravitelnosti je bulgur vhodný i pro děti. Jeho přípravu zvládnete během 15 minut.

BIOLINIE Marocký kuskus je exotická směs kuskusu, předvařené cizrny, sušené zeleniny, bylinek a sušeného ovoce. Překvapí svou příjemnou kombinací slané chuti s nádechem sladkého ananasu, rozinek a meruněk. Pokrm připravíte během 25 minut.

Kompozice_Pern__k_a_Makovn__k.jpgSměs BIOLINIE Pohankový Perník obsahuje více než 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku žitnou. Díky tomu není váš organizmus tolik zatěžován lepkem. Výraznou vůni a chuť dodává perníku tradiční kombinace perníkového koření. Ke směsi stačí jen přidat vodu, případně vejce a pro zvláčnění můžete do těsta nastrouhat jablko. Perník lze po upečení a vychladnutí ještě namazat marmeládou či polít čokoládovou polevou. Základní příprava vám nezabere více než 5 minut a s pečením budete hotovi do 30 minut.

BIOLINIE Pohankový Makovník je směsí 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku pšeničnou. Díky tomu není váš organizmus tolik zatěžován lepkem. Výrobce doporučuje do těsta vymačkat šťávu z jednoho citrónu a po upečení a vychladnutí můžete potřít ještě citronovou polevou. Základní příprava vám nezabere více než 5 minut a s pečením budete hotovi do 30 minut.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft listopad rgt
Po Út St Čt So Ne
44         1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
46 11 12 13 14 15 16 17
47 18 19 20 21 22 23 24
48 25 26 27 28 29 30  
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,