Podzimní UGO Salaterie nabídnou poprvé i teplá jídla

ugo_salaterie_120.jpg UGO Salaterie už se tradičně touto dobou loučí s létem a nasazují podzimní ingredience, které jsou právě teď plné chutí a vitamínů.   

Tentokrát se ale zákazníci kromě sezónních salátů úplně poprvé dočkají také teplých jídel, která během podzimního ochlazení určitě přijdou vhod. Na menu přibude dhal z červené čočky a teplý salát s quinoou a dýní ve vegan i masové variantě. Podzimní sezóna odstartovala v UGO Salateriích 20. září.

Teplá jídla jsou v UGO Salaterích velkou novinkou a právě chladnější podzimní sezóna se hodí jako ideální testovací období. Na menu se nově objeví teplý veganský salát s quinoou, kadeřávkem, pečenou dýní a jablkem, zdobený slunečnicovým a dýňovým semínkem, dochucený pomerančovou zálivkou s jablečným octem. Pro masožravce nebude chybět variace téhož salátu s kuřecím masem.

Další novinkou je veganský dhal z červené čočky s baby karotkou a kurkumou, indiánskou rýží a koriandrem.

ugo_salaterie_445.jpg„Teplá jídla jsme nově do nabídky zařadili právě na podzim kvůli tomu, že klesající podzimní teploty nás nutí spotřebovávat více energie na zahřátí organismu. K tomu má v zimě člověk jednoduše častěji chuť na teplé jídlo. To ale neznamená, že musíme jíst jídla těžká a nezdravá. Naše teplá jídla jsou výživná, přitom po nich nebudete odpoledne usínat za monitorem,“ vysvětluje Alena Procházková, marketingová manažerka UGO, jaká jsou teplá jídla v podání UGO.

Zákazníci samozřejmě ale nepřijdou ani o svoje oblíbené klasické sezónní saláty. Podzimnímu menu budou kralovat salát s hovězím sous-vide, červenou řepou a lehkým bramborovým salátem, zdobený řeřichou spolu se salátem s hruškou, modrým sýrem a vlašskými ořechy a pikantní medovou zálivkou.

Podzimní menu budete v UGO Salateriích ochutnávat od 20. září do 12. prosince, a pokud se teplá jídla mezi zákazníky osvědčí, možná se s nimi potkáte i v dalších sezónách!

O UGO

UGO je česká firma založená v roce 2005. V UGO barech nabízí čerstvě připravené 100% ovocné šťávy a koktejly, které personál připravuje na místě na objednávku zákazníka. V roce 2012 koupila celou síť UGO barů společnost Kofola ČeskoSlovensko, která k nim v roce 2014 přidala i síť barů a salaterií Mangaloo. V současné době tak UGO provozuje 52 barů s čerstvou šťávou a 15 Salaterií.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft květen rgt
Po Út St Čt So Ne
18     1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31    
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,