Podzimní UGO Salaterie nabídnou poprvé i teplá jídla

ugo_salaterie_120.jpg UGO Salaterie už se tradičně touto dobou loučí s létem a nasazují podzimní ingredience, které jsou právě teď plné chutí a vitamínů.   

Tentokrát se ale zákazníci kromě sezónních salátů úplně poprvé dočkají také teplých jídel, která během podzimního ochlazení určitě přijdou vhod. Na menu přibude dhal z červené čočky a teplý salát s quinoou a dýní ve vegan i masové variantě. Podzimní sezóna odstartovala v UGO Salateriích 20. září.

Teplá jídla jsou v UGO Salaterích velkou novinkou a právě chladnější podzimní sezóna se hodí jako ideální testovací období. Na menu se nově objeví teplý veganský salát s quinoou, kadeřávkem, pečenou dýní a jablkem, zdobený slunečnicovým a dýňovým semínkem, dochucený pomerančovou zálivkou s jablečným octem. Pro masožravce nebude chybět variace téhož salátu s kuřecím masem.

Další novinkou je veganský dhal z červené čočky s baby karotkou a kurkumou, indiánskou rýží a koriandrem.

ugo_salaterie_445.jpg„Teplá jídla jsme nově do nabídky zařadili právě na podzim kvůli tomu, že klesající podzimní teploty nás nutí spotřebovávat více energie na zahřátí organismu. K tomu má v zimě člověk jednoduše častěji chuť na teplé jídlo. To ale neznamená, že musíme jíst jídla těžká a nezdravá. Naše teplá jídla jsou výživná, přitom po nich nebudete odpoledne usínat za monitorem,“ vysvětluje Alena Procházková, marketingová manažerka UGO, jaká jsou teplá jídla v podání UGO.

Zákazníci samozřejmě ale nepřijdou ani o svoje oblíbené klasické sezónní saláty. Podzimnímu menu budou kralovat salát s hovězím sous-vide, červenou řepou a lehkým bramborovým salátem, zdobený řeřichou spolu se salátem s hruškou, modrým sýrem a vlašskými ořechy a pikantní medovou zálivkou.

Podzimní menu budete v UGO Salateriích ochutnávat od 20. září do 12. prosince, a pokud se teplá jídla mezi zákazníky osvědčí, možná se s nimi potkáte i v dalších sezónách!

O UGO

UGO je česká firma založená v roce 2005. V UGO barech nabízí čerstvě připravené 100% ovocné šťávy a koktejly, které personál připravuje na místě na objednávku zákazníka. V roce 2012 koupila celou síť UGO barů společnost Kofola ČeskoSlovensko, která k nim v roce 2014 přidala i síť barů a salaterií Mangaloo. V současné době tak UGO provozuje 52 barů s čerstvou šťávou a 15 Salaterií.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft červen rgt
Po Út St Čt So Ne
23 1 2 3 4 5 6 7
24 8 9 10 11 12 13 14
25 15 16 17 18 19 20 21
26 22 23 24 25 26 27 28
27 29 30          
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,
Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,