Nejkřupavější müsli v biokvalitě přichází na český trh

Musli_Power.jpg Obchodní společnost PRO-BIO ze Starého Města pod Sněžníkem rozšířila svoji nabídku o křupavé müsli a snacky v biokvalitě od německé společnosti Barnhouse.    

Barnhouse peče své křupavé müsli již od roku 1979 a jako vůbec první na světě vyvinul, vyrobil a představil křupavé müsli v kvalitě BIO. 

Barnhouse při výrobě nepoužívá žádné, byť povolené, přídatné látky jako přírodní aromata, zahušťovadla, škrobovou moučku nebo kyselinu citrónovou. Müsli Barnhouse jsou pečeny z přirozených surovin, přesně tak, jak je lze upéct doma ve vlastní troubě, jen ve velkém množství.

Specialitou Barnhouse je unikátní způsob pečení. Hrudky vznikají pečením celozrnných ovesných vloček, rýžových křupek, sezamu, slunečnicových semínek, kokosových plátků, medu, nerafinovaného třtinového cukru a neztuženého palmového oleje. Musí být dostatečně pevné, ale ne tvrdé ani příliš hutné. Zároveň musí být rovnoměrně upečené tak, aby zůstaly křehké a sypké.

Základní surovinou pro výrobu většiny křupavých müsli Barnhouse je oves. Je to jedinečný zdroj živin, který dodává tělu energii jako žádná jiná obilovina. Již 100g ovesných vloček pokryje potřebu šesti esenciálních aminokyselin. Oves má také vysoký podíl vitamínu B1 a nenasycených mastných kyselin, především linoleové, která chrání srdce a cévy.

Musli_Apfel_a_Mandel_Nuss.jpgVedle klasických křupavých müsli ovocných (jahodové s kousky skutečných jahod) a čokoládových nabízí PRO-BIO také řadu müsli bez přidaného cukru. V této řadě si zákazníci mohou zvolit křupavé müsli medové nebo řadu výrobků jemně slazených rýžovým sirupem (čisté ovesné a špaldové müsli nebo s lesním ovocem). Na cesty, jako svačinka pro děti nebo do zaměstnání jsou vhodné křupavé snacky s jablkem nebo oříšky.

BioFach_Renner_des_Jahres.jpgKřupavé müsli ovesné bez přidaného cukru získalo prestižní ocenění „Skokan roku 2006" na veletrhu Biofach, největším světovém veletrhu v oblasti biopotravin.

 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft květen rgt
Po Út St Čt So Ne
18     1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31    
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,