Na stánku PRO-BIO chutnala červená pšenice i znovu objevená pšenice jednozrnka

PRO_BIO_sro1101.jpg Na české biopotraviny z ekologických rodinných farem se letos na veletrhu BIOSTYL zaměřila společnost PRO-BIO ze Starého Města pod Sněžníkem.   

„Představili jsme zákazníkům další produkty z projektu NAŠE BIOFARMA. Novinkami v této řadě jsou například české panenské oleje či pšenice jednozrnka. Na každém výrobku je uvedeno konkrétní místo a jméno farmáře, odkud daná suroviny pochází“, říká Barbora Hernychová z marketingového oddělení společnosti PRO-BIO.  Zákazníci mohli ochutnat například fazolový salát z jednozrnky od pana Jiráska ze statku Tilia či zeleninový salát s červenou pšenicí od pana Hlaváče z Březí.

Sal__ty_z___erven___p__enice_a_p__enice_jednozrnky445.jpgVelký zájem vzbudila i ochutnávka pohankového perníku a makovníku ze směsí BIOLINIE. Směsi obsahují suroviny smíchané v potřebném poměru a obsah krabičky stačí jen doplnit vodou a olejem a během 20-30 minut je pokrm hotový. „Vycházíme vstříc požadavkům spotřebitelů na zdravý, chutný a současně rychlý a snadno připravitelný pokrm“, vysvětluje Barbora Hernychová. Kromě sladkých dezertů nabízí řada BIOLINIE i směsi na polévky, rizota, lívance či palačinky.

Alternativu k mléku nabídly obilné nápoje Isola Bio. Nápoje jsou vhodné pro ty, kteří nemohou nebo nechtějí používat kravské mléko. Základem je vždy obilovina či sója doplněná případně o konkrétní příchuť. Zájemci ochutnali rýžový nápoj s příchutěmi - kokos, vanilka, mandle či lískový oříšek.

Za inspirací zavítaly na BIOSTYL například i herečky Kateřina Winterová či Kamila Špráchalová. „S Kateřinou Winterovou dlouhodobě spolupracujeme na pořadu Herbář, který se věnuje zdravému vaření a bylinkám. V současné době se chystá již třetí série, na kterou se diváci mohou těšit opět na podzim. Kamila Špráchalová používá naše biopotraviny při svých charitativních aktivitách při vaření v Domově svaté Rodiny“, prozradila Barbora Hernychová.

Další akcí, kde je možné se setkat se společností PRO-BIO, budou letní BIOSLAVNOSTI konané 11. 7. 2015 v areálu firmy ve Starém Městě pod Sněžníkem. Letošní desátý jubilejní ročník nese podtitul „Na dovolenou s PRO-BIO“ a firma ho věnuje tématu rychlého a zdravého vaření na cestách a dovolených.

T__m_Biostyl_2015445.jpg

 Zdroj: tisková zpráva

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft listopad rgt
Po Út St Čt So Ne
44         1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
46 11 12 13 14 15 16 17
47 18 19 20 21 22 23 24
48 25 26 27 28 29 30  
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,