Je lepší džem od babičky nebo džem Hotelu Adria?

Jahody_HotelAdria2.jpg To, že není nad domácí chuťovku v podobě poctivého jahodového džemu našich babiček ví snad každý  – obzvláště pokud si čerstvé jahody uzrále přímo na sluníčku sami nasbíráte, očistíte, recepturu sami vymyslíte a sladkou dobrotu nakonec sami uvaříte…  

Přesně takovou jahodovou bombu připravili zaměstnanci Hotelu Adria, aby s ní tak zpestřovali svým hostům start do nového dne – jejich snídani.

Ptáme se tedy Ing. Karla Doubka, ředitele Hotelu Adria, jak vlastně tento unikátní jahodový džem „Adria“ vznikl:  „V Hotelu Adria se snažíme naše hosty neustále překvapovat milými, jedinečnými a primárně osobními zážitky, ať už malými či velkými. Osobní právě proto, že je sami vymýšlíme a následně společně vlastními silami realizujeme. Obdobně tomu bylo i při výrobě našeho vlastního džemu - strávili jsme společně den na jahodových plantážích sběrem jahod, jahody následně očistili a zapracovali dle našeho vlastního receptu tak, aby byly zachovány ty nejdůležitější komponenty jahodového džemu, tedy jahodová vůně a chuť! Nyní doufáme, že hosté si na džemu pochutnají ve stejné míře, jako nás těšilo ho pro ně vyrábět.“

Hotel_Adria_sb__r_jahod.jpgZaměstnanci Hotelu Adria po sběru jahod.

Vlastní jahodový džem není jediné milé překvapení čekající na hosty tohoto ryze českého pražského hotelu. Při příjezdu jsou hosté například vítáni sklenicí vody z pramene u kterého se před 25 tisíci lety usídlili první osadníci města pražského, v hotelových pokojích naleznou bylinkovou květinu, kterou zaměstnanci sami natrhali a během snídaně si mohou hosté pochutnat na lívancích domácí výroby či na speciálních „Terezčiných placičkách“ jejichž recept pro hosty vymyslela manažerka restaurace Hotelu Adria.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft listopad rgt
Po Út St Čt So Ne
44             1
45 2 3 4 5 6 7 8
46 9 10 11 12 13 14 15
47 16 17 18 19 20 21 22
48 23 24 25 26 27 28 29
49 30            
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

františek: jen jsem se nikde nedočetl jak chtějí výpadek vajec z klecového chovu...
Klecovým chovům odzvonilo,
Hynek: Jako zákazníkovi Vodafonu se mi to líbí, že se snaží jít energii...
Vodafone se připojil k Evropskému týdnu udržitelného rozvoje,
Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,