České fresh bistro O’papa otevírá druhou pobočku

opapa_logo.jpg Dva roky od otevření prvního fresh bistra v Revoluční ulici otevřel oblíbený podnik 12. července svou druhou pobočku: v obchodním centru Černý most a to rovnou na ploše 250m²  se strategickou polohou vedle kina.   

Návštěvníci centra se i tady mohou těšit na širokou nabídku pečiva, sendvičů, wrapů, salátů, jogurtů, čerstvých smoothies a  džusů nebo dezertů z pečlivě vybraných autentických surovin. V rámci strategie rozvoje plánuje bistro v Praze do konce roku 2017 otevřít další pobočky na strategických místech.

Filosofie O’papa staví na kvalitních surovinách a poctivé přípravě. Marinový losos je zaručeně připraven podle vlastní receptury a ve vlastní kuchyni, stejné je to s rostbífem, který najdete v sendvičích. Na cestách ostatně zakladatelé sbírali inspiraci, než se k otevření fresh bistra odhodlali: “Ve světě jsou taková bistra běžnou praxí. I lidé, kteří mají na jídlo jen chvilku, pečlivě zvažují, co jedí, a mají vysoké nároky,” popisuje své zkušenosti Michal Anýž.

Zatímco se podobná bistra stávají výdobytkem i v centru naší metropole, ta obchodní stále poněkud zaostávají. “Jako by vás skutečnost, že nakupujete na kraji města, odkazovala k nezdravému jídlu z prefabrikátů, které před podáním nutně prošlo fritézou,” dodává šéfkuchař O’papa Marek Buk, jež na přípravu jídel a výběr surovin pečlivě dohlíží.

Zdroj: Tisková zpráva

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft červenec rgt
Po Út St Čt So Ne
27 1 2 3 4 5 6 7
28 8 9 10 11 12 13 14
29 15 16 17 18 19 20 21
30 22 23 24 25 26 27 28
31 29 30 31        
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,