České fresh bistro O’papa otevírá druhou pobočku

opapa_logo.jpg Dva roky od otevření prvního fresh bistra v Revoluční ulici otevřel oblíbený podnik 12. července svou druhou pobočku: v obchodním centru Černý most a to rovnou na ploše 250m²  se strategickou polohou vedle kina.   

Návštěvníci centra se i tady mohou těšit na širokou nabídku pečiva, sendvičů, wrapů, salátů, jogurtů, čerstvých smoothies a  džusů nebo dezertů z pečlivě vybraných autentických surovin. V rámci strategie rozvoje plánuje bistro v Praze do konce roku 2017 otevřít další pobočky na strategických místech.

Filosofie O’papa staví na kvalitních surovinách a poctivé přípravě. Marinový losos je zaručeně připraven podle vlastní receptury a ve vlastní kuchyni, stejné je to s rostbífem, který najdete v sendvičích. Na cestách ostatně zakladatelé sbírali inspiraci, než se k otevření fresh bistra odhodlali: “Ve světě jsou taková bistra běžnou praxí. I lidé, kteří mají na jídlo jen chvilku, pečlivě zvažují, co jedí, a mají vysoké nároky,” popisuje své zkušenosti Michal Anýž.

Zatímco se podobná bistra stávají výdobytkem i v centru naší metropole, ta obchodní stále poněkud zaostávají. “Jako by vás skutečnost, že nakupujete na kraji města, odkazovala k nezdravému jídlu z prefabrikátů, které před podáním nutně prošlo fritézou,” dodává šéfkuchař O’papa Marek Buk, jež na přípravu jídel a výběr surovin pečlivě dohlíží.

Zdroj: Tisková zpráva

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft listopad rgt
Po Út St Čt So Ne
44         1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
46 11 12 13 14 15 16 17
47 18 19 20 21 22 23 24
48 25 26 27 28 29 30  
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,