Biokuchařky Hanky Zemanové prodáno přes 18 000 kusů

Biokucharka_Hany_Zemanove_perex.jpg Nakladatelství Smart Press připravilo 2., aktualizované vydání kuchařky, jejíž úspěch na českém trhu je stejně výjimečný jako kniha sama - tato kuchařka věnovaná tematice biopotravin, ještě před pár lety téměř neznámých, ale dnes již i díky Hance Zemanové a její Biokuchařce běžných i v českých domácnostech, doplněná profesionálními fotografiemi a s výjimečným grafickým zpracováním se zařadila mezi bestsellery - byla již dvakrát dotiskována a prodalo se jí přes 18 000 výtisků!  

Ojedinělá česká kuchařka je určena všem, kdo jsou zmateni z velkého množství informací o zdravé výživě a už vlastně ani nevědí, co mají jíst. Tahle knížka je o tom, jak se vyznat v informačním chaosu a jak při rozhodování zapojit zdravý selský rozum. Je i o tom, jak si z těla zbytečně nevytvářet chemickou žumpu, jak zdravě jíst a vařit tak, aby to všem chutnalo, protože jíst zdravé jídlo s nechutí je hodně nezdravé!

Biokucharka_H._Zemanov__.jpgBiokuchařka vás naučí zařazovat biopotraviny do jídelníčku - zaměřuje se i na ty méně známé, ale běžně prodávané, např. pohanku, cizrnu, špaldovou mouku, panenské oleje apod.  Bio není jenom zrní či vegetariánská strava, bio může být chutné, zdravé jídlo pro celou rodinu, které nemusí být složité na přípravu. V knize najdete mnoho originálních receptů, fotografií a názorných ukázek a velké množství osvědčených tipů. Určeno všem, kteří chtějí žít zdravěji a nejsou lhostejní k přírodě.

Hanka Zemanová (*1975) během studia VŠ absolvovala dva dlouhodobé studijní pobyty ve Francii, kde se mimo jiné zabývala ekologickou výchovu. Založila Pro-bio ligu, pobočku Svazu ekologických zemědělců zaměřenou na osvětu v oblasti ekologického zemědělství a biopotravin. Se svým mužem založila společnost Albio, po jejím prodeji společně vybudovali Biopekárnu Zemanku. Dnes je matkou malé Natálky, nezávislou odbornicí na biopotraviny, spolupracuje s médii v tématech spojených se zdravým biovařením a  ekologicky šetrným životním stylem a  připravuje další knížku.

Biokuchařka Hanky Zemanové získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006, který uděluje odborný časopis pro kuchaře a cukráře Minutka. Odborná komise hodnotila knihy podle zpracování receptů a doprovodného textu i z hlediska přínosu gastronomii a grafické podoby.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft září rgt
Po Út St Čt So Ne
35             1
36 2 3 4 5 6 7 8
37 9 10 11 12 13 14 15
38 16 17 18 19 20 21 22
39 23 24 25 26 27 28 29
40 30            
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,