Bio Summit 2009 nabídne řešení pro krizovou dobu

BioSummit_logo_1.jpg Konference Bio Summit 2009, která proběhne 25. března 2009 v Praze, se zaměří na praktické návody, jak úspěšně vytvářet marketingové strategie pro biopotraviny v době ekonomického útlumu.  

Odborníci představí nejen své inspirativní zkušenosti, ale také nové možnosti uplatnění biopotravin na maloobchodním i gastronomickém trhu. Dají účastníkům také návody,  jak budovat silné značky a vytvářet dlouhodobou loajalitu zákazníků.
Pro české maloobchodníky bude jistě velkou inspirací poslechnout si zkušenosti Georga Sedlmaiera, člena představenstva maloobchodního řetězce tegut. Tegut je jedním z nejzkušenějších a nejúspěšnějších maloobchodníků s biopotravinami v Německu.
Velkým tahákem bude jistě vystoupení Zoltán Csóka, COO společnosti BILLA, který se podělí o své zkušenosti při budování portfolia vlastních biopotravin pod novou značku. Účastníci tak zažijí premiéru nové privátní maloobchodní bioznačky na českém trhu.
V následující panelové diskusi si účastníci budou moci poslechnout názory zástupců českých maloobchodníků nejen o aktuálním stavu trhu, ale také o vztahu mezi maloobchodníky a jejich dodavateli.
Aktuální statistiky nejen z českého biotrhu za rok 2008 představí Tom Václavík z Green marketing.
Co stojí za celosvětovým úspěchem německého výrobce biopotravin Rapunzel? Firemní strategii budování silné značky představí Leonhard Wilhelm.
Inspirující bude jistě pohled dlouholetého vedoucího nákupu biopotravin v britském maloobchodním řetězci Sainsbury's Roberta Duxburyho na budování efektivních vztahů mezi obchodníky a jejich dodavateli bioproduktů.
S novinkami v kategorii biopečiva se na českém trhu v poslední době roztrhl pytel. O tom, jak reagují obchodníci na novou řadu biopečiva a jakou marketingovou strategii zvolili, se účastníci dozví od Jana Jedličky, výkonného ředitele pekárny United Bakeries.
Maloobchod nemá v žádném případě exkluzivitu na prodej biopotravin. Popularita bioproduktů sílí také v gastronomii a v oblasti hromadného stravování. S aktuálními daty v této oblasti nejen v České republice se podělí Karel Mayer, Consultant OTC & Hospitality z agentury Incoma Research. Miroslav Kubec, Executive Chef Hotelu Intercontinetal a prezident Svazu kuchařů a cukrářů České republiky se zaměří na praktické uplatnění biopotravin v oblasti gastronomie.
Veliký potenciál pro uplatnění bioproduktů skrývá oblast veřejného stravování. Průkopníkem v této oblasti je Německo a proto jsem pozvali Christopha Reingena z banky West  LB, jajiž kuchaři ve své podnikové jídelně denně z bioproduktů připravují stovky pokrmů. O praktické zkušenosti z českého prostředí se s účatníky Bio Summitu podělí Miroslav Korbička, majitel dvou brněnských restaurací Rebio, které bioprodukty běžně používají.
Všichni účastníci konference Bio Summit se po jejím skončení setkají ještě večer na neformálním Galavečeru, na kterém budou mimo jiné vyhlášeny výsledky soutěže Česká biopotravina roku 2008. Prostředí hotelu InterContinental a umění tamních šéfkuchařů je jistě dostatečnou zárukou skvělé akce.

 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Kompostujete doma zbytky z kuchyně?
Ano 90%
Ne 9%
V rámci městského/obecního systému sběru 0%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft březen rgt
Po Út St Čt So Ne
9         1 2 3
10 4 5 6 7 8 9 10
11 11 12 13 14 15 16 17
12 18 19 20 21 22 23 24
13 25 26 27 28 29 30 31
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,