Americký řetězec Chipotle otevřel první pobočku v Londýně

chipotle_logo.jpg Řetězec Chipotle Mexican Grill otevřel svůj první evropský restaurant rychlého občerstvení v Londýně. Americká společnost provozuje téměř 1 000 restaurací, které ve Spojených státech nabízí „udržitelný fast-food“.  

Společnost hledá další místa pro své restaurace v Londýně a zkoumá další evropské trhy, včetně Paříže a vybraných měst v Německu.

chipotle_restaurace.jpg"Myslíme si, že vyhlídky jsou pro Chipotle v Londýně a po celé Evropě velmi dobré," řekl Steve Ells, zakladatel, předseda představenstva a ředitel Chipotle. "Kultura stravování v Evropě je mnohem více než v USA založena na místních, udržitelně a řemeslně vyráběných potravinách, což jsou vše základní hodnoty Chipotle. Chipotle v posledních letech v USA výrazně napomohl růstu popularity rychlého občerstvení, založeného na zpracování místních čerstvých udržitelně produkovaných produktů.

V USA je řetězec Chipotle jedinou celonárodní sítí restaurací, která se zavázala, že bude pokrmy připravovat jen ze surovin, pochazejících z udržitelných zdrojů: maso musí pocházet z přirozeně chovaných zvířat (nikdy nedostaly antibiotika či hormony a byly krmeny čistě vegetariánskou stravou), bioprodukty od místních farmařů a mléko od krav, kterým nebyly podávány syntetické hormony.

Chipotle nyní přináší stejnou filozofii stravování do své první restaurace v Londýně. Nabídka zahrnuje mexické speciality jako burritos, tacos, burrito mísy (burrito bez tortill) a saláty. Koncept restaurace umožňuje zákazníkům vytvořit vlastní individuální objednávku, z nabízených surovin lze vytvořit více než 60 000 různých kombinací a uspokojit tak nároky na jakoukoli speciální dietu.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft prosinec rgt
Po Út St Čt So Ne
48             1
49 2 3 4 5 6 7 8
50 9 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
1 30 31          
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,