Americký řetězec Chipotle otevřel první pobočku v Londýně

chipotle_logo.jpg Řetězec Chipotle Mexican Grill otevřel svůj první evropský restaurant rychlého občerstvení v Londýně. Americká společnost provozuje téměř 1 000 restaurací, které ve Spojených státech nabízí „udržitelný fast-food“.  

Společnost hledá další místa pro své restaurace v Londýně a zkoumá další evropské trhy, včetně Paříže a vybraných měst v Německu.

chipotle_restaurace.jpg"Myslíme si, že vyhlídky jsou pro Chipotle v Londýně a po celé Evropě velmi dobré," řekl Steve Ells, zakladatel, předseda představenstva a ředitel Chipotle. "Kultura stravování v Evropě je mnohem více než v USA založena na místních, udržitelně a řemeslně vyráběných potravinách, což jsou vše základní hodnoty Chipotle. Chipotle v posledních letech v USA výrazně napomohl růstu popularity rychlého občerstvení, založeného na zpracování místních čerstvých udržitelně produkovaných produktů.

V USA je řetězec Chipotle jedinou celonárodní sítí restaurací, která se zavázala, že bude pokrmy připravovat jen ze surovin, pochazejících z udržitelných zdrojů: maso musí pocházet z přirozeně chovaných zvířat (nikdy nedostaly antibiotika či hormony a byly krmeny čistě vegetariánskou stravou), bioprodukty od místních farmařů a mléko od krav, kterým nebyly podávány syntetické hormony.

Chipotle nyní přináší stejnou filozofii stravování do své první restaurace v Londýně. Nabídka zahrnuje mexické speciality jako burritos, tacos, burrito mísy (burrito bez tortill) a saláty. Koncept restaurace umožňuje zákazníkům vytvořit vlastní individuální objednávku, z nabízených surovin lze vytvořit více než 60 000 různých kombinací a uspokojit tak nároky na jakoukoli speciální dietu.

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft srpen rgt
Po Út St Čt So Ne
31       1 2 3 4
32 5 6 7 8 9 10 11
33 12 13 14 15 16 17 18
34 19 20 21 22 23 24 25
35 26 27 28 29 30 31  
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,