Vaříme společně

Vaříte rádi? Jste ochotni se o své kuchařské dovednosti podělit s ostatními? V tom případě neváhejte a posílejte nám vaše recepty na email redakce@bio-info_cz, rádi zveřejníme.

1 2 3 4   Následující   ››

Jak na domácí kečup?

SKlizeno_Kecup_ostry_mala110.jpg Radí šéfkuchař Richard Fuchs ze Sklizeno.  

 

Špaldové rozinkové žemličky

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.  

 

Polentové špízy s ovocem

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.  

 

Hrášková polévka s praženou pohankou

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.   

 

Mlsejte zdravě: vyzkoušejte lahůdkové droždí

drozdi110.jpg Lahůdkové droždí bychom mohli směle zařadit mezi tzv. superpotraviny.   

 

Ovesno-ořechové kuličky

Probio_vanoce_15120.jpg Vánoční vaření se společností PRO-BIO.   

 

Křehké kokosové sušenky

Probio_vanoce_15120.jpg Vánoční vaření se společností PRO-BIO.   

 

Staročeský houbový kuba

Probio_vanoce_15120.jpg Společnost PRO-BIO pro vás připravila vánoční recepty.   

 

Jak na zavařování bez chemie a hromady cukru radí Sklizeno

zavarenina_free110.jpg Ovoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je v kostce základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce vůbec podle našich babiček či maminek.   

 

Cože? Místo vejce banán? To myslí vážně?

Misto_vejce_ban__n110.jpg Ano, neděláme si legraci. Při pečení nedělního koláče opravdu do těsta místo vejce přidáme rozmačkaný banán...  

 

Květinová kuchařka – Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Kvetinova_kucharka_obalka110.jpg Květinová kuchařka Jany Vlkové vás seznámí s rostlinami, které se v kuchyni používaly  odpradávna a nyní je zvolna objevují věhlasní kuchaři a gurmeti.   

 

Vánoční vaření - Linecké z pohankové a špaldové mouky

Lineck__80.jpg Společnost PRO-BIO pro vás připravila vánoční recepty.  

 

Vánoční vaření - Ovesno-ořechové kuličky

Ovesno_o__echov___kuli__ky80.jpg Společnost PRO-BIO pro vás připravila vánoční recepty.  

 

Menu podle Koko – kuchařka plná videí

Menu_podle_Koko110.jpg A tohle je ko-ko-ko-konec blbýho domácího vaření! Menu podle Koko pro úplné začátečníky i pokročilé!  

 

Kuchařka pro mého muže

Kucharka_pro_meho_muze110.jpg Kuchařka pro mého muže Veroniky Zemanové je první českou knihou pro normálního chlapa, kterému kuchyně doposud sloužila jako kulisa k lednici, v níž dřímalo jeho milované vychlazené pivo a jiné lahůdky.   

 
1 2 3 4   Následující   ››
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Dáváte přednost nákupu biopotravin ve specializovaných prodejnách nebo v supermarketu?

 Kalendář akcí

lft 2017 rgt
lft říjen rgt
Po Út St Čt So Ne
39             1
40 2 3 4 5 6 7 8
41 9 10 11 12 13 14 15
42 16 17 18 19 20 21 22
43 23 24 25 26 27 28 29
44 30 31          
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,
Roman: druhým rokem dělám právě prevenci ohledně varroa. A to tím že vždy...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Monika: Dobrý den,krásně jste to shrnul,sepsal.Ani nevím kdy jsem prvně vyprala...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
David: Dobrý den přátelé, chtěl bych poprosit VÁS Odpovědět na několik...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
marie: Mám k tomuto dotaz:jsem na biofarmě v horách,v zimě krmeny krávy pouze...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
jana: Pokud tam není napsáno co ta značka znamená, dá se to dohledat na webu....
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Lenka: Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění mého dotazníku k...
Jak vybíráte zdravou výživu a bioprodukty,
Lenka: Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění mého dotazníku k...
Jak vybíráte zdravou výživu a bioprodukty,