Jak nabízet bioprodukty restauracím

Logo_Bio-info-vzdelava_1.jpg Zákazníci z řad restaurací nabízejí biozemědělcům stálý odbyt během celé produkční sezóny. Předem sjednané objednávky vám umožňují pěstovat jen to, co už je vlastně prodáno. Pokud se vám podaří vytvořit pevný vztah s restaurací, můžete si stanovit cenu předem a nemusíte s ní hýbat.  

Prodej bioproduktů do restaurací je v západní Evropě a USA
současným velkým trendem. Pro kuchaře je „vaření ze zahrady"
nejvyšší metou.

Přímý prodej do restaurací vám může vytvořit dobré obchodní
jméno. Restaurace musejí své zákazníky zaujmout, ukázat, že jsou
jiné, a rády zdůrazňují lokální původ surovin. Často proto ukazují
jména svých dodavatelů na jídelních lístcích.

Pozvěte kuchaře na exkurzi po farmě. Je to dobrý způsob, jak je
přesvědčit, že zelenina z farmy je vždy nejčerstvější; také získají
povědomí o tom, jakým způsobem chováte hospodářská zvířata na
biofarmě, a zjistí, proč jim některé produkty v jistých ročních
obdobích nemůžete dodat.

Jak_nabizet_bioprodukty_restauracim.PDF Jak_nabizet_bioprodukty_restauracim.PDF (308,26 KB)

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Příspěvky

Jak nabízet bioprodukty restauracím Odpovědět   Lýdie Voženílková 16. 09. 2009, 20:56:42
Doporučuji k přečtení. Někdy entuziasmus nestačí, aby člověk zavčas pochytil pravidla potřebná k úspěchu.
Re:Jak nabízet bioprodukty restauracím Odpovědět   Tom Václavík 17. 09. 2009, 09:13:45
Díky Lýdie, všechny materiály v sekce Vzdělávání jsou všem k dispozici zdarma.
Tom Václavík
Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft leden rgt
Po Út St Čt So Ne
1     1 2 3 4 5
2 6 7 8 9 10 11 12
3 13 14 15 16 17 18 19
4 20 21 22 23 24 25 26
5 27 28 29 30 31    
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,