Triton Restaurant

 

Druh podnikání: Hotelová Restaurace

Kontaktní informace:

Město: Praha

Ulice, č. p.: Václavské náměstí 26

Telefon: 2210 81208

Telefon rezervace: 2210 81 200

E-mail: info@tritonrestaurant_cz">info@tritonrestaurant_cz

Web: www.tritontrestaurant.cz

Otevírací doba: 12:00-23:00

Profil

Popis podniku:

Hotelová restaurace se zaměřením na českou a moderní gastronomii

Principy a specifika restaurace:

Restaurace se zabývá výrobou a prodejem kvalitních pokrmů z kvalitních surovin, biopotravina kulinářských specialit. Zaměřujeme se jak na tradiční českou kuchyni, tak na nové trendy.

Typické menu:

České degustační menu, Kachní konfit, Zeleninový vývar, Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, Pečená kachna s červeným zelí, bramborový knedlík, Jablkový závin se zakysanou smetanou

V současnosti nakupované bioprodukty z farem:

Nákup probíhá od fy Biotop.

Kuře, zelenina, ovoce, jogurt

Požadavky na nákup

Produktové kategorie:

Zelenina čerstvá

Ovoce čerstvé

Byliny čerstvé, sušené,

Maso

Mléko a mléčné výrobky

Vejce

Ryby

Konkrétně požadujeme tyto bioprodukty z farem:

Požadujeme sezónní suroviny: chřest, mrkev, kuřecí maso, bylinky, mléko, máslo, jogurty.

Máme zájem o koordinaci plánováni produkce před sezónou:

V budoucnu ano, záleží na poptávce

Způsob avíza nabídky:

Týdenní email

Výběr způsobu objednávání:

Telefonická objednávka

E-mailová objednávka

Kontaktní osoba pro dodávky zemědělských produktů:

Jméno: Karel Kejdana

Telefon: 221081267

Email: stock@adria_cz

Vhodný čas pro telefonní a/nebo osobní kontakt: 8:00-14:00

Požadovaný čas závozu:

Pondělí: 8:00-14:00

Úterý: 8:00-14:00

Středa: 8:00-14:00

Čtvrtek: 8:00-14:00

Pátek: 8:00-14:00

Sobota:

Neděle:

Specifické požadavky na dodávky:

Žádné

Požadované množství:

Dle potřeby

Požadavky na balení zboží:

Dle dohody, preferujeme menší balení až jednoporcové

Požadujeme osvědčení o bioprodukci:

Ano

Běžná doba splatnosti faktur:

14 dní

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft říjen rgt
Po Út St Čt So Ne
40   1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,