Restaurace Modrý beránek

Druh podnikání: samoobslužná restaurace, catering, stravování do MŠ

Kontaktní informace:

Město: Praha 8

Ulice, č. p.: Thámova 13

Telefon: 603 182 441

Telefon rezervace: 603 182 441

E-mail: Inko@modryberanek_cz                              

Web: www.modryberanek.cz                                    

Otevírací doba: po-pá, 8.00- 16.00

Profil

Popis podniku:

Modrý beránek je samoobslužná restaurace v kancelářské budově Palác Karlín v Praze. Skladba jídel se vrací ke kořenům klasické české prvorepublikové kuchyně v celé šíři od zeleninových jídel, omáček, mas, těstovin, knedlíků až po sladká jídla. Naše myšlení a cítění vychází z tradice restauratérů a hoteliérů té doby.

Za samozřejmost považujeme, že nepoužíváme polotovary, dochucovadla, konzervanty a nekvalitní suroviny. Většina jídel není zahušťovaná moukou, jsou tak lehčí a vhodná pro bezlepkovou dietu.

Podporujeme domácí výrobu, nakupujeme přímo od českých zemědělců, pokud je nabídka farmářských surovin vyčerpána, vybíráme suroviny co nejkvalitnější.

Pokud nevěříte tomu, co u nás jíte, můžete přijít do naší restaurace v ranních hodinách a nahlédnout do otevřené kuchyně – u nás víte, co jíte!

Principy a specifika restaurace:

Zdravá rodinná nekuřácká.

„Nevaříme nic, co bych se svou rodinou sama s chutí nepoobědvala!“

Zájem o vzájemnou propagaci s farmářem:

Ano

Typické menu:

Snídaně:

3 vejce do skla s parmazánem, čerstvé pečivo, máslo, šunka, sýr a domácí marmeláda

Oběd:

Poctivý silný kuřecí nebo hovězí vývar

Pečené farmářské kuřátko na másle a bylinkách, bramborová kaše, dušená sezonní zelenina

Hovězí kostky Qualivo na kořenové zelenině a červeném víně, žemlové knedlíky

Pomalu pečený bůček s karamelizovanými jablíčky, šťouchané brambory

Žemlovka s jablky a s domácím tvarohem

Smažený celer s bramborovou kaší ochucenou čerstvým křenem

V současnosti nakupované bioprodukty z farem:

Pan Beran – kuřata

QUALIVO p. Dvorský – hovězí maso

Rodinná farma Harvan – vepřové maso

Rodinná farma Matoušek – vejce

Zemědělec p. Holešovský Chmelná – brambory, mléko, hovězí maso

Sezonní zelenina, bylinky, tvaroh, marmelády, dorty, koláče – Modrý beránek, vlastní produkce

Požadavky na nákup

Produktové kategorie:

Zelenina

Ovoce

Byliny

Maso, ryby

Mléko a mléčné výrobky

Vejce

Pečivo, zákusky, sušenky

Konkrétně požadujeme tyto bioprodukty z farem:

Ryby, krůty, jehněčí maso, pečivo, sezonní zelenina

Máme zájem o koordinaci plánováni produkce před sezónou:

Ano

Způsob avíza nabídky:

Týdenní email

Výběr způsobu objednávání:

Telefonická objednávka

E-mailová objednávka

Kontaktní osoba pro dodávky zemědělských produktů:

Jméno: Dominika Friedlová

Telefon: 603182441

Email: info@modryberanek_cz 

Vhodný čas pro telefonní a/nebo osobní kontakt: každý den mimo dobu obědů 11.00 – 14.00

Požadovaný čas závozu:

Pondělí:             8.00

Úterý:                 8.00

Středa:               8.00

Čtvrtek:              8.00

Pátek:                8.00

Sobota:              -

Neděle:              -

Požadujeme osvědčení o bioprodukci:

ne

Běžná doba splatnosti faktur:

ano

 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft říjen rgt
Po Út St Čt So Ne
40   1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,