Usnadněte si letní vaření

PROBIO_logo_NOVE.jpg Usnadněte si letní vaření díky směsím na rychlou snadnou přípravu pokrmů od společnosti PROBIO. Směsi jsou bez škodlivých éček, pouze z biosurovin a bez plnidel a náhražek.   

Jemná hrachová polévka PROBIO

Na našem území má hrách svoji historickou tradici. Uvařte si vydatnou polévku ze žlutého hrachu, doplněnou majoránkou a česnekem. Rychlá  a jednoduchá příprava vám ulehčí vaření na dovolené či v kempu. Základem polévky je čerstvě namletá hrachová mouka, která pokrmu dodává jemnou strukturu a výraznou hrachovou vůni a chuť. Polévku můžete doplnit ještě čerstvým česnekem a smaženou houstičkou.

PROBIO_hrachova_polevka.jpgZeleninové čirokoto PROBIO

Čirok coby nová surovina do vaší kuchyně. Ochutnejte ho v našem rizotu – čirokotu. Jako základ jsme použili směs loupaného čiroku a dlouhozrnné rýže a dochutili voňavými bylinkami a kořením. Stačí doplnit jen vodu a lžíci oleje a za 30 minut máte jídlo hotové. Využijte ho jako rychlý oběd či večeři nebo jako přílohu k masovým či zeleninovým pokrmům. Doplnit můžete čerstvými bylinami, strouhaným sýrem či výhonky.

PROBIO_cirokoto.jpgBurger z červené pšenice PROBIO

Usmažte si veganský burger - směs trhanky z červené pšenice a pohanky, zahuštěná moukou z červené pšenice a cizrny. Vše jsme doplnili voňavým kořením, bylinkami a sušenými houbami. Směs stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a usmažit. Velmi snadno a rychle tak připravíte skvělé veganské karbanátky. Vychutnejte si je klasicky v housce se zeleninovou oblohou a dressingem, dětem chutnají s bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory.

PROBIO_burger.jpgPlacená inzerce

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Kompostujete doma zbytky z kuchyně?
Ano 90%
Ne 9%
V rámci městského/obecního systému sběru 0%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft leden rgt
Po Út St Čt So Ne
1   1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,
Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,