Do nové grilovací sezony s plnou parádou!

grilovaci_sada_bio3_w413.jpg Teploty se v posledních dnech drží poměrně vysoko a nás láká čím dál víc času trávit venku, nejlépe pak s dobrým jídlem a rodinou či partou přátel.   

Posezení u grilu se v poslední době stalo neoddělitelnou součástí letních večerů a letos nastartovalo krásné počasí grilovací sezonu opravdu brzy. Také už jste oprášili svůj gril a vyzkoušeli, jestli od loňské sezony pořád dobře slouží?

maso_reference.jpgLetos vchází i jihomoravský SONNENTOR do grilovací sezony s plnou parádou. Společnost vyrábějící biočaje a biokoření na trh uvedla celou novou řadu směsí, které jsou určené právě na gril. Každý z šestice nových produktů je specifický a plný chuti, svého favorita si najdou jak příznivci masa, tak i zastánci vegetariánské stravy.

grillhacks_rind_artikelfull.jpgVymazlená kompozice koření Steak That se sušenými rajčaty zajistí ty nejlahodnější steaky, kombinace citronu a pepře ve Fish&Chicks povznese každé kuře i rybu. Díky Holy veggie se i zelenina stane středobodem grilovacího menu, příznivci ostřejších chutí pak sáhnou po směsi Rub me tender. Zbrusu novou šestici uzavírají neodolatelná uzená paprika a na bukovém dřevě uzená sůl, které dodají každému grilování ten správný šmrnc. „SONNENTOR navíc letos pro zákazníky připravil i brožuru plnou receptů a grilovacích tipů a triků, která řadu biokoření skvěle doplňuje,“ dodala Tereza Hemzová z marketingu firmy.

grilovaci_rada_reference.jpgVyzkoušejte letos novou řadu koření od čejkovického SONNENTORU a objevte kouzlo grilování v biokvalitě! K dostání je v prodejnách SONNENTOR v Praze, Brně a Čejkovicích, vybraných zdravých výživách a na e-shopu www.sonnentor.cz, kde rovněž naleznete tipy a recepty (nejen) pro perfektní grilovací party.

Placená inzerce

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft srpen rgt
Po Út St Čt So Ne
31           1 2
32 3 4 5 6 7 8 9
33 10 11 12 13 14 15 16
34 17 18 19 20 21 22 23
35 24 25 26 27 28 29 30
36 31            
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,
Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,