Do nové grilovací sezony s plnou parádou!

grilovaci_sada_bio3_w413.jpg Teploty se v posledních dnech drží poměrně vysoko a nás láká čím dál víc času trávit venku, nejlépe pak s dobrým jídlem a rodinou či partou přátel.   

Posezení u grilu se v poslední době stalo neoddělitelnou součástí letních večerů a letos nastartovalo krásné počasí grilovací sezonu opravdu brzy. Také už jste oprášili svůj gril a vyzkoušeli, jestli od loňské sezony pořád dobře slouží?

maso_reference.jpgLetos vchází i jihomoravský SONNENTOR do grilovací sezony s plnou parádou. Společnost vyrábějící biočaje a biokoření na trh uvedla celou novou řadu směsí, které jsou určené právě na gril. Každý z šestice nových produktů je specifický a plný chuti, svého favorita si najdou jak příznivci masa, tak i zastánci vegetariánské stravy.

grillhacks_rind_artikelfull.jpgVymazlená kompozice koření Steak That se sušenými rajčaty zajistí ty nejlahodnější steaky, kombinace citronu a pepře ve Fish&Chicks povznese každé kuře i rybu. Díky Holy veggie se i zelenina stane středobodem grilovacího menu, příznivci ostřejších chutí pak sáhnou po směsi Rub me tender. Zbrusu novou šestici uzavírají neodolatelná uzená paprika a na bukovém dřevě uzená sůl, které dodají každému grilování ten správný šmrnc. „SONNENTOR navíc letos pro zákazníky připravil i brožuru plnou receptů a grilovacích tipů a triků, která řadu biokoření skvěle doplňuje,“ dodala Tereza Hemzová z marketingu firmy.

grilovaci_rada_reference.jpgVyzkoušejte letos novou řadu koření od čejkovického SONNENTORU a objevte kouzlo grilování v biokvalitě! K dostání je v prodejnách SONNENTOR v Praze, Brně a Čejkovicích, vybraných zdravých výživách a na e-shopu www.sonnentor.cz, kde rovněž naleznete tipy a recepty (nejen) pro perfektní grilovací party.

Placená inzerce

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Které vlastní značky supermarketů pro biopotraviny znáte?

 Kalendář akcí

lft 2018 rgt
lft květen rgt
Po Út St Čt So Ne
18   1 2 3 4 5 6
19 7 8 9 10 11 12 13
20 14 15 16 17 18 19 20
21 21 22 23 24 25 26 27
22 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,
Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,
Roman: druhým rokem dělám právě prevenci ohledně varroa. A to tím že vždy...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Monika: Dobrý den,krásně jste to shrnul,sepsal.Ani nevím kdy jsem prvně vyprala...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
David: Dobrý den přátelé, chtěl bych poprosit VÁS Odpovědět na několik...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
marie: Mám k tomuto dotaz:jsem na biofarmě v horách,v zimě krmeny krávy pouze...
Jak výživa zvířat ovlivní chuť a kvalitu produktu?,
jana: Pokud tam není napsáno co ta značka znamená, dá se to dohledat na webu....
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,