Do nové grilovací sezony s plnou parádou!

grilovaci_sada_bio3_w413.jpg Teploty se v posledních dnech drží poměrně vysoko a nás láká čím dál víc času trávit venku, nejlépe pak s dobrým jídlem a rodinou či partou přátel.   

Posezení u grilu se v poslední době stalo neoddělitelnou součástí letních večerů a letos nastartovalo krásné počasí grilovací sezonu opravdu brzy. Také už jste oprášili svůj gril a vyzkoušeli, jestli od loňské sezony pořád dobře slouží?

maso_reference.jpgLetos vchází i jihomoravský SONNENTOR do grilovací sezony s plnou parádou. Společnost vyrábějící biočaje a biokoření na trh uvedla celou novou řadu směsí, které jsou určené právě na gril. Každý z šestice nových produktů je specifický a plný chuti, svého favorita si najdou jak příznivci masa, tak i zastánci vegetariánské stravy.

grillhacks_rind_artikelfull.jpgVymazlená kompozice koření Steak That se sušenými rajčaty zajistí ty nejlahodnější steaky, kombinace citronu a pepře ve Fish&Chicks povznese každé kuře i rybu. Díky Holy veggie se i zelenina stane středobodem grilovacího menu, příznivci ostřejších chutí pak sáhnou po směsi Rub me tender. Zbrusu novou šestici uzavírají neodolatelná uzená paprika a na bukovém dřevě uzená sůl, které dodají každému grilování ten správný šmrnc. „SONNENTOR navíc letos pro zákazníky připravil i brožuru plnou receptů a grilovacích tipů a triků, která řadu biokoření skvěle doplňuje,“ dodala Tereza Hemzová z marketingu firmy.

grilovaci_rada_reference.jpgVyzkoušejte letos novou řadu koření od čejkovického SONNENTORU a objevte kouzlo grilování v biokvalitě! K dostání je v prodejnách SONNENTOR v Praze, Brně a Čejkovicích, vybraných zdravých výživách a na e-shopu www.sonnentor.cz, kde rovněž naleznete tipy a recepty (nejen) pro perfektní grilovací party.

Placená inzerce

Hodnocení 






Hodnoťte známkou jako ve škole.
Výborný = 1

Pokud chcete diskutovat, musíte být registrován a přihlášen

Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Nejste registrovanými uživateli? Zaregistrujte se nyní a využívejte všech výhod Bio-info. Pro odběr zpravodaje, hodnocení článků, diskutování ve fóru a další funkce je vyžadovaná registrace.
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Kompostujete doma zbytky z kuchyně?
Ano 90%
Ne 9%
V rámci městského/obecního systému sběru 0%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft únor rgt
Po Út St Čt So Ne
5         1 2 3
6 4 5 6 7 8 9 10
7 11 12 13 14 15 16 17
8 18 19 20 21 22 23 24
9 25 26 27 28      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,
Šárka: Gratulace Karlovi Kalnému za jeho steaky z anguse...potvrzuji,že jsou...
Známe vítěze soutěže Česká biopotravina roku 2018,
nina: Dobrý den. Thymovar je opravdu skvely+ se chci zeptat na nejakou prevenci...
Šance pro včely. Konec syntetickým akaricidům ve včelaření!,
Martina24: Toto sú zaujímavé postrehy...
Studie: ekologické hospodaření snižuje vliv zemědělství na klimatické změny,
Karolina: Skvělý nápad, jak zabránit klíčení a to bez použití chemie!...
Ekologická revoluce ve skladování brambor,
Vlastimil: Chci objednat husu asi 4-5 kg na Svatého Martina. Jak ji mohu objednat?...
Je libo domácí svatomartinskou husu nebo kachnu?,