Domácí

V Hostětíně vás naučí přípravu pěti kompletních podzimních menu.

kurz_hostetin110.jpg Bio jehněčí a zelenina z regionu mohou provonět i vaši kuchyni.   

 

Podpořte Dyzajn k sežrání!

Prirozenou_cestou_logo.jpg Sociální firma Přirozenou cestou zaměstnává osoby s tělesným postižením a jejich rodinné příslušníky a realizuje na Startovači projekt zaměřený na rozjetí výroby speciální edice bio čajů.   

 

Předvánoční bionadílka s PRO-BIO

vanoce_2016logo110.jpg Od 17. 11. do 24. 12. 2016 připravila společnost PRO-BIO pro své zákazníky speciální akci Předvánoční bionadílka.  

 

PRO-BIO má opět Čerstvě namleto

Cerstve_namleto_probio_vanoce16120.jpg Vánoční číslo našeho občasníku ČERSTVĚ NAMLETO je na světě.   

 

Ekologické zemědělství a biopotraviny v ČR

Krajina_CR.jpg Dle údajů REP k 30. 6. 2016 (export k 26.10.2016) hospodařilo ekologicky 4 264 ekofarem na celkové výměře téměř 500 tis. hektarů, což představuje 12% podíl z celkové výměry zemědělské půdy v ČR.  

 

Vzdělávací seminář Zpracování ovoce a zeleniny

Bedrich_plisek_s_jablky.jpg Svaz ekologických zemědělců PRO-BIO vás zve na vzdělávací seminář již 8.11.  

 

Natoč BIO - a vyhraj

Natoc_bio_110.jpg Studentská soutěž videoklipů propagujících biopotraviny a regionální potraviny.  

 

Blíží se konference Bio Summit

Biosummit_logo110.jpg Dvoudenní setkání významných evropských aktérů ekologického zemědělství se koná 14. a 15. listopadu v Praze.   

 

Sýry z ekologických farem na prvních místech soutěže

logo_syr_2015_110.jpg O tom, že je bio známkou kvality, přesvědčily biosýry z malých faremních zpracoven.  

 

Školy se zapojují do oslavy Světového dne potravin

pestujplanetu_logo_WEB.jpg 27 mateřských, středních a základních škol po celé České republice se tento týden zapojí do oslav Světového dne potravin.  

 

„Ošklivá“ zelenina má u zákazníků úspěch, Rohlik.cz rozšiřuje nabídku

Rohlikcz_Brno_nahled.jpg Čeští zákazníci mají o „ošklivou“ zeleninu zájem. Dokázal to test online supermarketu Rohlik.cz.  

 

Právě vychází nová biokuchařka Hanky Zemanové

Hanka_Zemanov__120.jpg Nakladatelství Smart Press právě vydává nejprodávanější knihu o biopotravinách a zdravém vaření po deseti letech.   

 

Živá lžička přináší revoluční zeleninový vývar

Living_spoon_logo_110.gif Zapomeňte na bujón. Živá lžička přináší revoluční zeleninový vývar.  

 

Podzimní UGO Salaterie nabídnou poprvé i teplá jídla

ugo_salaterie_120.jpg UGO Salaterie už se tradičně touto dobou loučí s létem a nasazují podzimní ingredience, které jsou právě teď plné chutí a vitamínů.   

 

Den otevřených dveří na Veselé biofarmě

Vesela_biofarma110.jpg Veselá biofarma a ekologická farma VH Agroton vás zvou 8. října na den otevřených dveří.  

 
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft říjen rgt
Po Út St Čt So Ne
40   1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,