Vaříme společně

Vaříte rádi? Jste ochotni se o své kuchařské dovednosti podělit s ostatními? V tom případě neváhejte a posílejte nám vaše recepty na email redakce@bio-info_cz, rádi zveřejníme.

‹‹   Předchozí   1 2 3 4 5 6 7   Následující   ››

Bezlepkové linecké cukroví

Lineck__110.jpg Tradiční vánoční recepty z těch nejlepších biosurovin od společnosti PRO-BIO.  

 

Perníčky z žitné chlebové mouky

pernicky120.jpg Tradiční vánoční recepty z těch nejlepších biosurovin od společnosti PRO-BIO.  

 

Chia pudink

Chia_pudink110.jpg Skvělé recepty od společnosti Country Life v rámci její zimní akce Kouzelná zima.  

 

Karbanátky z červené čočky

Karbanatky_CL110.jpg Skvělé recepty od společnosti Country Life v rámci její zimní akce Kouzelná zima.  

 

Jak na domácí kečup?

SKlizeno_Kecup_ostry_mala110.jpg Radí šéfkuchař Richard Fuchs ze Sklizeno.  

 

Špaldové rozinkové žemličky

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.  

 

Polentové špízy s ovocem

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.  

 

Hrášková polévka s praženou pohankou

vanoce_2016logo110.jpg Vánoční recepty od společnosti PRO-BIO.   

 

Mlsejte zdravě: vyzkoušejte lahůdkové droždí

drozdi110.jpg Lahůdkové droždí bychom mohli směle zařadit mezi tzv. superpotraviny.   

 

Ovesno-ořechové kuličky

Probio_vanoce_15120.jpg Vánoční vaření se společností PRO-BIO.   

 

Křehké kokosové sušenky

Probio_vanoce_15120.jpg Vánoční vaření se společností PRO-BIO.   

 

Staročeský houbový kuba

Probio_vanoce_15120.jpg Společnost PRO-BIO pro vás připravila vánoční recepty.   

 

Jak na zavařování bez chemie a hromady cukru radí Sklizeno

zavarenina_free110.jpg Ovoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je v kostce základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce vůbec podle našich babiček či maminek.   

 

Cože? Místo vejce banán? To myslí vážně?

Misto_vejce_ban__n110.jpg Ano, neděláme si legraci. Při pečení nedělního koláče opravdu do těsta místo vejce přidáme rozmačkaný banán...  

 

Květinová kuchařka – Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Kvetinova_kucharka_obalka110.jpg Květinová kuchařka Jany Vlkové vás seznámí s rostlinami, které se v kuchyni používaly  odpradávna a nyní je zvolna objevují věhlasní kuchaři a gurmeti.   

 
‹‹   Předchozí   1 2 3 4 5 6 7   Následující   ››
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2019 rgt
lft říjen rgt
Po Út St Čt So Ne
40   1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31      
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,
Jana: Dobrý den jsem tu nová, chci se zepta máte někdo zkušenost se značkou...
O eko praní trochu jinak – aneb prát eko je někdy fuška,