On-line vzdělávání

‹‹   Předchozí   1 2 3

Agroturistika na ekofarmách - Jak na to?

Logo_Bio-info-vzdelava_1.jpg Agroturistika je forma podnikání na fungující zemědělské farmě či ranči, zaměřená na zabavení návštěvníků, s cílem přinášet zemědělcům dodatečný příjem.  

 

Jak nabízet bioprodukty restauracím

Logo_Bio-info-vzdelava_1.jpg Zákazníci z řad restaurací nabízejí biozemědělcům stálý odbyt během celé produkční sezóny. Předem sjednané objednávky vám umožňují pěstovat jen to, co už je vlastně prodáno. Pokud se vám podaří vytvořit pevný vztah s restaurací, můžete si stanovit cenu předem a nemusíte s ní hýbat.  

 

Jak úspěšně vytvořit a provozovat systém "biobedýnek"

Způsob prodeje biozeleniny prostřednictvím takzvaných „biobedýnek“ se v posledních letech v Evropě rychle rozšiřuje a dnes jej provozují stovky biozemědělců a obchodníků zejména ve Velké Británii, ale také v Německu či Rakousku.  

 

Jak spolupracovat s maloobchodem při prodeji bioproduktů

Logo_Bio-info-vzdelava_1.jpg Informace pro farmáře, kteří uvažují o prodeji svých produktů do maloobchodních prodejen.  

 

Prodej biopotravin v maloobchodě

Logo_Bio-info-vzdelava_1.jpg Příručka je určena pro všechny stávající i potenciální maloobchodní prodejce biopotravin. Může však sloužit také jako zdroj informací pro přímé distributory biopotravin při jejich komunikaci se zákazníky.  

 
‹‹   Předchozí   1 2 3
 

ZPRAVODAJ

BIOINFO.pngPravidelné zasílání nejnovějších zpráv přímo do vaší e-mailové schránky. Zpravodaj Bio-info - neunikne vám nic zajímavého. Objednejte zdarma ještě dnes.

button_objednat.png

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

 Kalendář akcí

lft 2020 rgt
lft leden rgt
Po Út St Čt So Ne
1     1 2 3 4 5
2 6 7 8 9 10 11 12
3 13 14 15 16 17 18 19
4 20 21 22 23 24 25 26
5 27 28 29 30 31    
 
Přidat akci

Poslední příspěvky

Tomáš Zeman: Schválně jsem si na ten jejich test pustil. Něco tak stupidního se jen...
Rohlik.cz umí spočítat úsporu času, kilometrů nebo emisí,
Šárka: Paráda, však to ty zplanýrovaný stráně, kde byly monolitické kultury...
Česko #sazibudoucnost. Co člověk – to strom do 5 let,
dyyl: Velmi dobré informace! --- gastromania.cz/chladici-a-mrazici-technika.html
V centru Prahy otevřel obchod Minimum Waste,
dyyl: Mám zájem!
Bělokarpatský biojarmark opět na Ozvěnách Horňácka,
Miloš: Vzali v úvahu i ekologickou zátěž při výrobě a používání...
Nová studie: ekologické zemědělství chrání klima,
Eliska: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, o které město (pozice manažera...
Společnost Country Life přijme manažera e-shopu,
Daniela: Dobrý deň, som študentkou Vysokej školy ekonomickej v Praze a píšem...
Heřmaňák: první částečně bezobalový farmářský trh v Česku oslavil rok,
patricie: skvělá akce, všem doporučuji několik let ... jen: JE TENTO TÝDEN (ne...
Netradiční filmový festival o jídle Země na talíři již příští týden,