Bio-info.cz, Bioprodukt Jahelník


Jahelník 260 g

BiopotravinyPolotovary a směsi

Jahelník

BIOProdukt: Jahelník

Značka: Biolinie

Dodavatel: Pro-Bio

Balení: 260 g

Nejčastější cena u sledovaných obchodníků je 39.90 Kč.

Produkt je nejlevnější v dm drogerie a nejdražší v Interspar.

Produkt sledujeme u těchto obchodníků:
dm drogerie Interspar Kaufland

Popis: Přirozeně bezlepkový výrobek vhodný pro lidi trpící alergií na pšeničný lepek.
Jahelník je směs pro přípravu zdravého moučníku, který s oblibou konzumovali naši předkové. Výborný je podávaný ještě teplý, ozdobený zakysanou smetanou, čerstvým ovocem a javorovým sirupem.
Jáhly mají optimální výživové hodnoty, jsou velmi chutné a lehce stravitelné. Jahelník obsahuje více než 50 % DDD (doporučené denní dávky) vitamínu B1 (thiaminu) a hořčíku a více než 20 % vitamínu B2, B6, železa a fosforu.

Návod k přípravě: Výjimečná chuť, jednoduchá příprava. Doba pečení: 20 minut.

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

Poslední příspěvky

františek: jen jsem se nikde nedočetl jak chtějí výpadek vajec z klecového chovu...
Klecovým chovům odzvonilo,
Hynek: Jako zákazníkovi Vodafonu se mi to líbí, že se snaží jít energii...
Vodafone se připojil k Evropskému týdnu udržitelného rozvoje,
Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,