Bio-info.cz, Bioprodukt Bulgur s červenou čočkou


Bulgur s červenou čočkou 210 g

BiopotravinyPolotovary a směsi

Bulgur s červenou čočkou

BIOProdukt: Bulgur s červenou čočkou

Značka: Biolinie

Dodavatel: Pro-Bio

Balení: 210 g

Nejčastější cena u sledovaných obchodníků je 41.90 Kč.

Produkt je nejlevnější v Kaufland a nejdražší v Interspar.

Produkt sledujeme u těchto obchodníků:
Interspar Kaufland

Popis: BIOLINIE Bulgur s červenou čočkouje možné z něj připravit novodobou přílohu k masu, hotový pokrm ochucený bylinkami či jogurtovou zálivkou nebo z něj usmažit bezmasé karbanátky a podávat např. s bramborem či chlebem. Bulgur i červená čočka jsou lehce stravitelné plodiny, díky tomu je výrobek vhodný i pro děti. Výhodou je jeho jednoduchá a rychlá příprava, výborná chuť a můžete si jej připravit kdekoliv, třeba i na cestách.

Návod k přípravě: Doba přípravy: 20 minut.Bulgur obsahuje více než 20 % DDD (doporučené denní dávky) vitamínu A, fosforu, železa a hořčíku.

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

Poslední příspěvky

františek: jen jsem se nikde nedočetl jak chtějí výpadek vajec z klecového chovu...
Klecovým chovům odzvonilo,
Hynek: Jako zákazníkovi Vodafonu se mi to líbí, že se snaží jít energii...
Vodafone se připojil k Evropskému týdnu udržitelného rozvoje,
Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,