Bio-info.cz, Bioprodukt Přírodní bio polévka siesta


Přírodní bio polévka siesta 150 g

BiopotravinyPolotovary a směsi

Přírodní bio polévka siesta

BIOProdukt: Přírodní bio polévka siesta

Značka: Hopi Popi

Dodavatel: Hopi Popi

Balení: 150 g

Nejčastější cena u sledovaných obchodníků je 30.50 Kč.

Produkt je nejlevnější v Žabka a nejdražší v Coop.

Produkt sledujeme u těchto obchodníků:
Coop Globus Žabka

Popis: Směs z drobnozrnné čočky. Červená drobnozrnná čočka, vypěstovaná v Turecku, tvoří základ směsi Siesta. Tento druh čočky má po oloupání hnědé slupky červené zabarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Při vaření se její červená barva mění na žlutou a má tendenci se rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do hustých polévek či jako součást hlavního pokrmu nebo do pomazánek.

Složení: čočka drobnozrnná červená, ječné vločky (obsah lepku), brambory sušené, pór sušený.

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

Poslední příspěvky

františek: jen jsem se nikde nedočetl jak chtějí výpadek vajec z klecového chovu...
Klecovým chovům odzvonilo,
Hynek: Jako zákazníkovi Vodafonu se mi to líbí, že se snaží jít energii...
Vodafone se připojil k Evropskému týdnu udržitelného rozvoje,
Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,