Bio-info.cz, Bioprodukt Těsto na pizzu


Těsto na pizzu 250 g

BiopotravinyPolotovary a směsi

Těsto na pizzu

BIOProdukt: Těsto na pizzu

Značka: Amylon Bio

Dodavatel: Amylon

Balení: 250 g

Nejčastější cena u sledovaných obchodníků je 29.90 Kč.

Produkt je nejlevnější v Globus a nejdražší v dm drogerie.

Produkt sledujeme u těchto obchodníků:
dm drogerie Globus

Složení: pšeničná mouka celozrnná, kypřící prášek (vinný kámen, jedlá soda, kukuřičný škrob), sušená syrovátka, mořská sůl.

Návod k přípravě: 1. obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto. 2. koláčovou, nebo dortovou formu, nebo plech vymažeme tukem. 3. zvlhčenýma rukama vytvarujeme těsto průměru asi 22 cm, vložíme do formy, nebo na plech, potřeme rajským protlakem, posypeme strouhaným sýrem a poklademe např. uzeninou, rajčaty, paprikou, cibulí, česnekem, rybami, houbami a pod. 4. pečeme v předehřáté troubě 20 - 30 minut.

 

Anketa

Jaká kupujete vejce?
Biovejce ("0") 31%
Z volného výběhu ("1") 38%
Z hal na podestýlce ("2") 16%
Z klecových chovů ("3") 3%
Je mi to jedno 10%

Poslední příspěvky

františek: jen jsem se nikde nedočetl jak chtějí výpadek vajec z klecového chovu...
Klecovým chovům odzvonilo,
Hynek: Jako zákazníkovi Vodafonu se mi to líbí, že se snaží jít energii...
Vodafone se připojil k Evropskému týdnu udržitelného rozvoje,
Tom Václavík: Dobrý den, Patricie, články zveřejňuji, jakmile je dostanu.
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
patricie: tradiční bolístka tohoto webu, patnáctého se dozvídáme, co bude...
Měsíc v klecd Poslaneckou sněmovnou, lidé se zavřou se sochami slepic,
Tom Václavík: Dobrý den, koupíte zde: https://www.organictime.cz/
Novinka - Opalovací péče lavera,
petr: farmáři se vracejí na trh,jen Zlín zatím nic. údajně musí proběhnout...
Farmáři se vracejí na trhy,
Petr Haimann: Jetli je to všechno tak, jak je napsáno, tak je to bezvadné. Mám totiž...
Novinka - Opalovací péče lavera,
Jiri: Souhlasím, že monokultury by měly být věc minulostí. Na druhou stranu...
Co mají pořád všichni s tou pšenicí?,